WE NEED GRAVITY ! AROUND THE WORLD ! EXPLORE EVERYWHERE !
TΘBΘ™ : Radio Frequency Controlled Mobile Sphere is an innovative design to move a ball. New spherical driving methods will give us to make extra-ordinary vehicles. TOBO has dynamism with its motor power and it built by K'nex parts.

İTÜRO 2009 Serbest Kategoride 2. TΘBΘ™

18 Nisan 2009 Cumartesi zaman: 11:26

İTÜ Robot Olimpiyatları 2009'da Serbest Kategoride yarışan TΘBΘ™ gösterdiği performans ve yenilikçi tasarımıyla 2. liği bize göre 1. liği hak etti. 1. proje Bahçeşehir Üniversitesi'nden smart duvar, 2. Marmara Üniversitesi'nden Uzaktan Kontrollü Mobil Küre TOBO™ , 3. ise Atılım Üniversitesi'nden Tırtıl oldu. Ekonomik, enerji tasarruflu motorlarıyla saatlerce çalışan şeffaf küre, RF kumandasıyla denemiş olduğumuz ~100 metre gibi bir mesafeden kontrol edilebiliyor (daha fazlasını ölçmedik). Mekaniği, fiziği, tasarımıyla ve kullanılan malzemeler açısından da tamamen orjinal bir proje. Ayrıca şeffaf olması ile teknolojisini de kimseden gizlemedik. Geliştirmeye devam ediyoruz :)

İTÜRO Koordinatörlerine, OTOKON ekibine, sponsorlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim ...

Yarışma Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayın

Nice yarışmalara ...

3 yorum

  1. Ali ÖTKÜN Says:

    Tebrikler Selçuk.

  2. Unknown Says:

    tebrikler!

  3. kemal Says:

    tebrikler

Yorum Gönder

VERTIGO - Game (2009)

PROTOTYPE - Single Direction

Robotik Projeler | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com