WE NEED GRAVITY ! AROUND THE WORLD ! EXPLORE EVERYWHERE !
TΘBΘ™ : Radio Frequency Controlled Mobile Sphere is an innovative design to move a ball. New spherical driving methods will give us to make extra-ordinary vehicles. TOBO has dynamism with its motor power and it built by K'nex parts.

İTÜRO 2009 - İTÜ Robot Olimpiyatları

22 Mart 2009 Pazar zaman: 05:34

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İTÜ Robot Olimpiyatları, 16-17-18 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi'nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. 

Ülkemizde ve dünyada gün geçtikçe gelişen ve önem kazanan robotik alanına dikkat çekmek ve bu gelişime katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen İTÜ Robot Olimpiyatları, hem amatör hem de profesyonel anlamda robotik konusuna ilgi duyanları bir araya getiren bir organizasyon olarak robotiği gelecek nesillere aktarmaya devam etmekte. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı kategorilerde yarışmaların, ilgi çekici, yenilikçi seminerlerin ve söyleşilerin yer alacağı, birbirinden ilginç robotların sergileneceği, kısacası katılımcıların robotiğe doyacağı dolu dolu üç gün robotik meraklılarını bekliyor olacak. 

Türkiye’de öğrenci düzeyinde robotik eğitiminin önemini ve verimini sorgulayan, dünyada olağanüstü hızda gelişme gösteren robotik alanında Türkiye’nin gücünü artırmayı hedefleyen İTÜRO ‘09’da yarışmacılar, Mini Sumo, Çizgi İzleyen, Gelişmiş Çizgi İzleyen, Süpürge, Yangın Söndüren, Silindir Taşıma, Kendini Dengeleyen Robot ve Serbest Kategori başlıklarında yarışacaklar. 

Yarışmacılar için kayıtlar ise devam etmekte. Yarışmacı olarak katılacak robotik ilgilileri, sitede bulunan kayıt başlığı altından projelerini 27 Mart akşamına kadar kayıt ettirebilmektedirler.

2 yorum

  1. Unable to find Binance support account.
    Are you going through the issues in your Binance account? Do you want to fix those issues as soon as possible for the sleek running of the Binance exchange? If yes, what are you waiting for? Take your phone and dial Binance support number to get in touch with the professionals who are available round the clock and have remedies for every Binance issue. To contact them for the best results is the fruitful decision, any user can make. Binance support number


    More Details Visit Here:- https://www.cryptophonesupport.com/exchange/binance/

  2. Unable to find Blockchain support account.
    Are you going through the issues in your Blockchain account? Do you want to fix those issues as soon as possible for the sleek running of the Blockchain Wallet? If yes, what are you waiting for? Take your phone and dial Blockchain support number to get in touch with the professionals who are available round the clock and have remedies for every Blockchain issue. To contact them for the best results is the fruitful decision, any user can make. Blockchain support number


    More Details Visit Here:- https://www.cryptophonesupport.com/wallet/Blockchain/

Yorum Gönder

VERTIGO - Game (2009)

PROTOTYPE - Single Direction

Robotik Projeler | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com